Gisteren hebben Aart B. Arre en ik een 45 km. lange buitenrit in Ermelo gefietst. Prachtige tocht, prima weer, goed gezelschap. Vanmorgen werd ik om goed 8.00 uur wakker en hoorde ik Bouke in de garage scharrelen die zijn ATB voor de dag haalde. Het was ( nog ) droog. De keuze: weer in bed duiken of met Bouke mee was snel gemaakt. Ik koos voor het laatste en om 8.45 uur vertrokken Bouke en ik naar Eerbeek.Om 9.00 uur uur kwamen we aan op een ( voor de zoveelste keer ) totaal verlaten startlocatie( misschien moeten we toch maar weer starten in de v.d. Waalslaan )en dus vervolgden we getwee?n de weg naar het chauffeurscaf?. Inmiddels regende het pijpenstelen maar daar heb je binnen veel meer last van dan buiten. Aan de koffie gezeten kwam ook nog een druipende Fred Borgman binnen die in zijn eentje onderweg was. Hulde! Om 12.00 uur waren we, nat en met een halve meter water in de schoenen maar met een goed gevoel, weer thuis ons afvragend: waar blijven die andere echte mannen? Van drie weet ik inmiddels het antwoord: Meeuwis in Spanje, Willem in de sportschool en Pieter snotterig. En de rest? In bed gebleven ? Slap zootje hoor! Volgende keer beter?
2032740cookie-checkGisteren h