Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Gelukkig N

Gelukkig Nieuwjaar. Onder die noemer verzamelden zich vanmorgen 6 Bello-leden bij Huize de Vries in Laag-Soeren. Wie dan wel? Bouke, Marius, Pieter, Roel, Willem en Wiebe. Na de gebruikelijke uitwisseling van de nieuwjaarswensen werd besloten om de koffie te nuttigen bij het Chauffeurscaf?. Er werd vertrokken in twee groepen. Bouke en Marius verenigden zich en zo ook de andere 4 mannen. Het had gesneeuwd en dat op een nog harde ondergrond noodzaakte tot de nodige voorzichtigheid en dus een beperking van het tempo. Bij het Chauffeurscaf? aangekomen bleek er nog een derde partij in het spel te zijn, namelijk Aart B. Die had nog een vertrektijd van 9.30 uur in zijn hoofd zitten en dat betekende dat hij het tot aan de koffie alleen moest klaren. De 8ste man, Bert, was wel verwacht maar niet gekomen. Op initiatief van Aart werd Bert door iedereen via een mobiele telefonade Gelukkig Nieuwjaar toegewenst. Roel, 25 jaar van alles en nog wat, trakteerde op koffie en gebak en ondertussen werden de plannen voor 2004 besproken. De Marmotte natuurlijk, die Arre, Frank, Willem en Wiebe gaan fietsen en ?..Roel ( en dan voor goud ) misschien ook. (Via de website ( Alles over Marmotte ) kun je ook de voorbereidingen volgen van de heren.) En alle (trainingstochten) die dat voor hen, waar trouwens ook andere Bello-leden hun conditioneel voordeel mee kunnen doen, met zich meebrengt. De agenda op de website is h?t medium om daarover ge?nformeerd te worden ?n in te schrijven. Evenals dat voor de ATB-agenda geldt. Wiebe heeft weer een aantal buitenritten geselecteerd. Er zijn al een heel aantal mooie tochten gereden. Als je de komende tijd ook met ??n of enkele tochten wilt meedoen, maak je deelname dan kenbaar via de button: wijzig. Afstemming over vervoer en vertrek volgt dan wel. Na de koffie werd gezamenlijk naar huis gefietst en op een behoorlijke smak van Roel na ( gelukkig was de dokter vlak in de buurt ) kwamen we ongeschonden thuis met, voor de Dierenaren, 45 km. op de teller en 17,3 km. gemiddeld. Een rustig begin in 2004.
2032720cookie-checkGelukkig N