Verslaving dreigt. Zaterdag met Arre de 45 km. ATB-tocht in Hattem gefietst en vandaag wederom 45 km. met Aart B. en Bennie (van de Veluwerijders die op woensdagmorgen met ons fietst en vandaag gastfietser was) in Markelo. Gisteren met 20.7 km. een snel (en erg mooi) parcours, droog, nauwelijks wind en een prima temperatuur. Vandaag het tegenovergestelde. Nat, koud, harde wind en de kwaliteit van het parcours (ook mooi overigens) laat zich raden. Het gemiddelde van 15.4 km. getuigt daarvan. Het heeft wel wat “hero?sch” sprak Aart vanmorgen toen ik om 8.00 uur bij hem voor de deur stond. En geloof het of niet, we hebben, met nog 500 (!!!) andere deelnemers genoten van het gevecht tegen de elementen. Hulde voor Aart die steeds beter op dreef raakt en alle Bello thuisblijvers ( heb ik van Bouke begrepen ) vandaag het nakijken heeft gegeven. Maar voor hen staan dit jaar nog 2 tochten op de agenda om 2003 met een goed ATB-gevoel af te ronden. Tenzij je aan thuisblijven verslaafd bent natuurlijk. Fijne feestdagen en een gezond, gelukkig,succesvol en fijn fiets- en schaatsjaar 2004 toegewenst.
2032690cookie-checkVerslaving