Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Beste Bell

Beste Bello vrienden. Van clinic naar kliniek was een goede vondst van Wiebe. Ik dank alle Bellonisten (en dat zijn er vele) die mij met een bezoekje/telefoontje een gezonde prikkel hebben gegeven. Ik zie er -mede dank zij Pia- er weer wat redelijker uit. Ik voel me ook al weer wat redelijker. Ik moet nog 10% en dan ben ik weer de oude. Zo’n ervaring – helemaal van de wereld- maar gelukkig wel weer terug, is allerminst aantrekkelijk. Heerlijk bijgeslapen en wellicht ga ik na herstel van m’n ATB en het aanbrengen van een blokkeerbare voorveer er weer voorzichtig tegenaan. Zo’n bericht van Marius doet je ook weer goed. Wij klimmen weer het bergje op en hopen voorlopig zonder kleerscheuren beneden te komen. Met vriendelijke groeten Bouke
2032620cookie-checkBeste Bell