Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Bellovrien

Bellovrienden, Al vele jaren schaatsen de vedetten van het eerste uur Wiebe, Bouke, Fred en Marius in Deventer op de kunstijsbaan ‘De Scheg’ zodra de baan open gaat, zo dus ook weer iedere dinsdag vanaf half oktober, waarbij Wiebe inmiddels de sterren van de hemel schaatst en de groep waarin hij schaatst steeds weer tot een hoger tempo opjaagd, want ze moeten er natuurlijk wel af!!!!!!! Jammer genoeg is Bouke inmiddels zwaar beschadigd,waardoor hij nu ontbreekt, maar Fred draait op zijn manier op zijn techniek zijn rondjes, een paar snel en dan weer uitrijden; na de koffie wordt hij serieuzer en draait nu en dan mee in de groep van Wiebe, het zit er aan te komen, dus laat de winter maar komen. Na veel ongemak heb ik toch de moed op kunnen vatten om op dinsdag 11 november voor de eerste keer mee te gaan, waarna de afdronk absoluut niet goed was. Afgelopen dinsdag heb ik alle medicijnen er af gegooid en ben opnieuw naar de ijsbaan gegaan en je gelooft het of niet, eindelijk liep het weer en kon ik na de pauze zelfs een aantal rondjes mee met de groep van Wiebe, wat een opluchting om over mijn gevoel nog maar te zwijgen. Schaatsen is echt leuker dan fietsen, dat was het altijd al en dat zal ook altijd zo blijven. Wiebe heeft dat gegeven in groot vertrouwen ooit kernachtig onder woorden gebracht en ik deel zijn mening. Laten we hopen dat er nu nog vele jaren van ijsgenot komen en dat de problemen die ik ondervind met de medicijnen worden opgelost, want dan kom ik ook weer fietsen in de B-groep. Groeten aan allen, Marius.
2032610cookie-checkBellovrien