Vandaag alleen ( nou ja, temidden van 450 andere ATB-ers)een rit van 50 km. in Wageningen gefietst. De eerste van een triootje (!). Het verbaast mij dat de nieuwe en mooie ATB-agenda voor dit triootje geen medestanders op de been bracht. We kwamen o.a. in Oosterbeek, Heelsum, Renkum etc. terecht. De route was mooi maar niet zo zichtbaar uitgepijld, te kleine bordjes, waar er natuurlijk weer een aantal van weg waren ( wandelaars?). En tot overmaat van ramp had de ??n of andere gek(ken) op ca. 4 km. voor de finish draadnagels op een pad gestrooid. Nou zoveel lekke banden heb ik nog nooit op een kluitje langs de weg zien staan. Maar gelukkig kwam ik er schadevrij vanaf. Weer en natuur konden deze keer niet beter. Lekker gefietst in een prima groepje. Morgen ben ik er niet. Veel plezier voor degene die er morgen op uitgaan. Tot volgende week. Wiebe.
2032570cookie-checkVandaag al