Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Op een van

Op een van de mooiste nazomerdagen verzamelden zich op de vd Waalslaan zegge en schrijve 2 fietsers! Arre en ik zei de gek waren na wat langer gewacht te hebben onderweg voor een ‘omgekeerd’ rondje Vorden. We hadden de gelegenheid om eens goed bij ten praten. Met een tempo van net iets boven de dertig km/h ging het zonder veel zweet naar Vorden, waar op het terras konden genieten van koffie en appeltaart. Uit onze gesprekken komt het voorstel aan onze webmaster om een verzamelplek te maken voor alle voorstellen voor activiteiten voor volgend jaar zodat iedereen voor 31-10 alle vorstellen heeft gezien en kunnen overdenken en bespreken. Dan is het natuurlijk wel van belang, dat we onze wensen en verlangens resp. plannen aan Wim kenbaar maken. Als jullie dat een goed plan vinden laat dit dan aan Wim weten. COMMENTAAR WEBMASTER: UITSTEKEND IDEE! IS AL UITGEVOERD! ZIE HIERVOOR DE AGENDA OP DEZE WEBSITE (GROENE KNOP ‘AGENDA’ LINKS OP DEZE PAGINA). ELK EVENEMENT KAN ZO TOEGEVOEGD WORDEN EN WORDT AUTOMATISCH OP DATUM GESORTEERD. Na een kleine 3 uur waren wij niet vermoeid maar wel ontspannen terug. Gem.snelheid en maximum waren vandaag niet van belang. Zo kan het dus ook. Groeten, Roel.
2032470cookie-checkOp een van