Fiets- en schaatsclub, opgericht in 1988

Hallo alle

Hallo alle Bello fanaten, Ik moet jullie bekennen dat ik een paar weken geleden helaas een verkeerd e-mail adres door heb gegeven, vandaar dat ik ook op diverse mails van jullie niet heb gereageerd. Excuses hiervoor maar het mijn juiste mail adres is: pm22@xs4all.nl en uiteraard geldt mijn mail adres op mijn werk nog steeds: p.moltmaker@imkonut.com O.K. dit is rechtgezet; maar dan die fiets tocht van vanmorgen; het was 2 weken gelden dat ik voor het laatst had gefietst en dat heb ik geweten! Kom je vol goede moed om 9.00 uur naar Wiebe, een grote groep deze keer, duidelijk is dat de vakanties voorbij zijn. Waar gaan we heen; het Hilletje in Kootwijk, maar dan eens een keer tegengesteld dus eerst via de Zijpendaalseweg naar boven en vervolgens richting Schaarbergen naar Kootwijk, maar waar ligt dat ook alweer? Onderweg kreeg ik af en toe hulp van Roel zijn fiets, ook nu weer ging zijn cranck weer los zitten, ik vind toch Roel: laat het maar zo, kom ik ook nog eens weer op adem. Via een route van Roel kwamen niet in Kootwijk, maar in de Harskamp aan, doch via een prachtig bospad bereikten we toch nog Kootwijk, zo zie je maar als je afwijkt van de bekende paden ontdek je soms toch weer prachtige routes. Ondertussen hadden we al een beste bui regen gehad dus echt droog kwamen niet bij het Hilletje aan, gelukkig dat men in het algemeen nooit moeilijk doet als er een partij verzopen katten binnen komt vallen. Na de koffie was het gelukkig opgeklaart en waren we snel in Beekbergen, hier was ik deze keer zelf de pineut met een lekke band, maar niet alleen de lucht was uit mijn band, ook mijn persoontje kreeg het gaandeweg steeds moelijker, hoewel ik het voor de koffie goed kon bijhouden, was het nu uit met de pret en voor Loenen ging het licht uit en een flinke verzurung van de bovenbenen zorgde ervoor dat de snelheid van zo 25/28 mijn max was en bij elke kleine verhoging in het wegdek zakte ik nog verder terug. Gelukkig had Roel nog iets eten, hiervoor nog mijn dank. Ik was blij dat ik om kwart over ??n thuis was, maar ja amper thuis en gedoucht zegt Margriet, kom op we gaan fietsen en dan zeg je ook niet ga maar alleen, dus om 14.00 uur zat ik weer op mijn gewone fiets naar Spankeren, Leuvenheim en via Laag Soeren weer terug. Groet van een vermoeide fietser. Pieter
2032410cookie-checkHallo alle