‘t Is stil op de website. Wordt er niet gefietst dan? Jawel, in verre landen. Lees op de website wat Willem en Pieter uitspookten in het buitenland. En van Aart (v.d.B ) hoorde ik dat hij in Itali? de bergen heeft gegeseld. En wat te denken van de mannen die LBL hebben gefietst? Door de hitte was de langste afstand afgelast maar als je, zoals Bouke en z’n gastheer, 30 km. verkeerd rijdt, dan kom je toch nog een aardig eind in die richting. Ze hebben het geweten die mannen. Een goed verhaal op onze site waardig, maar de energie daartoe onbrak blijkbaar. Verder moesten de A- en B-club het in de vakantieperiode doen met een afgeslankte bezetting. Zoals vorige week toen Pieter en Wiebe samen een rondje Deventer hebben gefietst. Maar de vakantie loopt ten einde en dus stonden er vanmorgen 4-man aan de start in de v.d. Waalslaan. Aart (v.d.B ), Roel, Ruud Veltenaar ( jawel ) en Wiebe. Bouke was vertrokken naar de B-groep en daar bestaat hoe langer hoe minder begrip voor. Hij fietst als in zijn beste jaren en zo’n renner misstaat niet bij de A-groep. Dus Bouke ……… De keuze viel op een rondje Laren. Binnendoor naar Zutphen, daar de dijk langs de IJssel op en bij Gorssel het pontje over. In Laren smaakte de koffie en het appelgebak uitstekend en via Vorden en de nieuwe brug bij Zutphen werd binnendoor naar Hall gekoerst waar Aart werd afgeleverd. Bij de Hallse brug splitsen zich de wegen voor Roel en Ruud naar Eerbeek en Wiebe naar Dieren. Rond 13.00 uur eindigde de fietstocht met 95 km. op de teller en een gemiddelde van 30 km. Dat geeft al aan dat er bij tijd en wijle flink werd gekoerst. Kop over kop werd,met snelheden tussen de 35 en 40 km., het gemiddelde aardig opgevoerd. Ruud bleef goed bij maar moest wel de kop een aantal keren laten voor wat het was. Een mooi tochtje met mooi fietsweer. En je vraagt je dan af waar dan Willem en Pieter uithangen. En August zien we al helemaal nooit meer. We horen zelfs niets meer van hem. Maar volgende week zondag is er voor iedereen een herkansing, dus wie weet. Tot volgende week.
2032360cookie-check‘t Is stil