Gisteren hebben de MarAlpers samen een training gereden, zodat de aanwezigheid vanmorgen wat dun was (ook Pieter is al op vakantie). Wiebe, Roel en ik vertrokken om negen uur voor een ritje naar ‘s Heerenberg en Elten, maar in beide plaatsen zijn we niet aangekomen. Allereerst richting De Steeg en bij Forr?t des Roses naar boven. Roel bleef hier wat achter, maar dat bleek helaas (voor Wiebe en mij) veroorzaakt door een te zachte voorband. Na oppompen reden we over de Pyramide d’Emma en een rondje langs chateaux de Rosendael. Via Velp en de Beemd over de brug over de IJssel richting Zeddam. Hier raakte ik enigzins de richting kwijt en kwamen we in Wehl terecht. Naar Zeddam was het nog 7 kilometer. Met Roel als richtingaangever kwamen we dus op de Huet in Doetinchem terecht. Geen nood, op het meest trendy terras van Nederland bleek de caf? latte met appelgebak ook uitstekend (en niet heel erg duur). Terug via Keppel deden we het rustig aan. De gereden afstand was toch nog 80 km (90 voor Roel) met een gemiddelde van 30,1 km/uur.
2032340cookie-checkGisteren h